Mnogi koji prate novosti iz svijeta gadgeterija, smartphone-a, tableta i tehnologija 21.st. barem jednom su posjetili iPortal.com.hr!

stari-iportaliPortal.com.hr portal je koji je svjetlo dana na hrvatskom internet prostoru ugledao čak prije tri godine te od tada do danas postaje nezaobilazno mjesto ljubitelja smartphone-a i tableta. U početku je iPortal pratio zbivanja i aktualnosti samo na Apple sceni, a u zadnje vrijeme proširio se na izvještavanje na kompletan svijet tehnologija. Upravo odluka za proširenjem koja dolazi iz iService-a, a u čijem vlasništvu se nalazi i iPortal, rezultirala je i odlukom o kompletnom redizajnu iPortala.

U IBS promociji pokušali smo napraviti novi i interaktivniji iPortal.com.hr koji će svojim korisnicima pružiti pregledniji izbor novosti, lakše snalaženje po rubrikama i mnogo više zabavnih minuta u surfanju! iPortal kako to i priliči jednom smartphone i tablet magazinu, prilagođen je za pretraživanje i na ekranima navedenih uređaja. Kako je iPortal izgledao nekad, pogledajte na slici gore, a kako izgleda nakon redizajna IBS promocije saznajte klikom na logo!

iPortal-logo