Poštovani korisnici naših Hosting usluga,

Nakon stalnih smetnji koje smo imali sa radom servera u proteklom periodu, a koje su između ostalog utjecale i na rad Vaših e-mail računa, odlučili smo promijeniti dobavljača hosting usluga odnosno pružatelja usluga najma servera kako bismo Vam mogli omogućiti bolju, bržu i sigurniju uslugu.

Od sutra su vaše i naše internetske stranice smještene kod domaćeg pružatelja, odnosno serveri su fizički smješteni u Republici Hrvatskoj, što ujedno i znači da će se od sada Vaše stranice svim posjetiteljima otvarati puno, puno brže i bolje, te će ih korisnici moći doživjeti onako kako smo i zamislili. Novi pružatelj usluga jamči nam da će u vrlo kratkom vremenu otklanjati eventualne poteškoće, a velika prednost domaćih pružatelja je i jezik, jer je i nama sada puno lakše sa njima komunicirati, što do sada nije bio slučaj sa predhodnim pružateljem koji je bio smješten u Londonu.

U tijeku je i izrada novih internetskih stranica IBS promocije, koja će u svojem novom ruhu imati i odjeljak za Vas, odjeljak sa čestim pitanjima i odgovorima  u korištenju e-mail računa, pristupa Vašim .ftp i cpanel računima kao i odjeljak za brzu komunikaciju sa nama kako bismo Vam mogli pružiti još bolju i kvalitetniju podršku.

Ovim putem Vam još jednom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju, ispričavamo se svima koji su zbog nas imali poteškoća u poslovanju, odnosno poteškoćama sa e-mailovima.

IBS promocija.