paskojipusilulu-screenshootU 2014. jedna od prvih stranica koja je izašla iz naše male radionice je i stranica www.paskojipusilulu.com. Riječ je o stranici koja je rađena prema najnovijim tehnologijama u svijetu izrade internet stranica. Pokušali smo prenijeti mali broj poruka kroz vizualno jako puno prostora i vjerujemo kako smo u tome uspjeli.

Pas koji puši lulu definitivno nije restoran sa nazivom na koje smo navikli, ali sa svoji imenom svakako je privukao i našu pozornost. Menu restorana je jako velik i moramo vam priznati da su nam zazubice rasle sve više unošenjem svakog novog jela u menu!

Pozivamo i vas da posjetite novootvoreni restoran Pas koji puši lulu i uvjerite se u njihove extra povoljen cijene i bogate količine!

U 2014. jedna od prvih stranica koja je izašla iz naše male radionice je i stranica www.paskojipusilulu.com. Riječ je o stranici koja je rađena prema najnovijim tehnologijama u svijetu izrade internet stranica. Pokušali smo prenijeti velik broj poruka kroz vizualno jako malo prostora i vjerujemo kako smo u tome uspjeli.