U prostorijama Knjižnice i čitaonice Mali Lošinj, dana 28. i 30. siječnja 2014. (zadnji utorak i četvrtak u prvom mjesecu), održava se tečaj Facebook marketinga u organizaciji agencije za tržišne komunikacije IBS promocija d.o.o. Ako želite naučiti kako što bolje prezentirati svoju ponudu te naučiti kako se pravilno i uspješno oglašavati na Facebooku i privući nove goste – tada je ovaj kratki tečaj idealan za Vas – iznajmljivače apartmana, kao i za ostale koji u turizmu imaju što ponuditi.

Iskoristite vrijeme provedeno na Facebook-u u privlačenju novih gostiju!

Money-using-FacebookVjerujete da preko Facebooka možete povećati broj noćenja u svojim apartmanima, ali ne znate kako, niste sigurni na koji način pravilno krenuti ili započeti sa komunikacijom? Ne brinite, niste jedini koji su se našli u ovom opisu – upravo iz tog razloga IBS promocija organizira ovu malu školu Facebook marketinga! Tečaj će se održati u dvorani Knjižnice  (suteren) u trajanju od 19-21 h u oba termina.

Učiti ćemo sljedeće teme:

  • Kratki uvod u osnove marketinga i oglašavanja
  • Kako otvoriti Facebook stranicu
  • Kako plaćati putem interneta
  • Korištenje interneta u svrhu promocije
  • Alati na Facebooku
  • Postavljanje i vođenje oglasne kampanje

Tko sve može prisustvovati tečaju?

Ova predavanja namjenjena su prvenstveno iznajmljivačima privatnog smještaja. No, to ne isključuje ostale interesente. Svi koji žele naučiti kako se koristiti Facebookom u nastojanju da poboljšaju svoje poslovanje, također su dobrodošli! Predavanje je  namjenjeno osobama starijim od 18 godina, sa prebivalištem na području Lošinja.

Kako se prijaviti na tečaj?

Za prijavu na tečaj dovoljno je popuniti elektroničku formu ispod, nakon čega ćete na mail dobit potvrdu prijave sa Vašim korisničkim brojem. Vaš korisnički broj unijet ćete na to predviđeno mjesto na općoj uplatnici. Nakon što tečaj uplatite a uplata postane vidljiva, uspješno ste prijavljeni na tečaj! Broj mjesta ograničen je na 20 polaznika stoga se prijavite čim prije!

Cijena tečaja:

  • cijena tečaja je 480,00kn + PDV, odnosno 600,00kn po polazniku
  • plaća se jednokratno – općom uplatnicom na žiro-račun tvrtke
  • uplate se primaju najkasnije do 25. siječnja 2014. 26.siječnja 2014.

Read more

[box type=”warning”] Prijave za Malu školu Facebook marketinga su završene. Hvala puno! [/box]