Blog page
Kids_B_Day_Party_1

tri-godineIBS promocija 14.-tog veljače, na Valentinovo, slavi tri godine poslovanja. U ove tri godine maksimalno smo se približili potrebama naših klijenata uspješno kreirajući njihovu poslovnu online i offline komunikaciju. U zadnjih godinu dana, odnosno od proslave našeg drugog rođendana usvojili smo i neke nove tehnologije koje smo odlučili uvrstiti u standardnu ponudu. Sve internet stranice koje od ove godine nudimo prilagođene su za korištenje na zaslonima pametnih telefona i tableta – odnosno responsive dizajn postaje dio naše standardne ponude. Novost koju također uvodimo u ovoj godini je i pisanje SEO tekstova za vaše internet stranice, kako bismo vam pomogli da na njima imate kvalitetan sadržaj koji će vašim postojećim i budućim klijentima olakšavati pronalaženje zanimljivosti i rješenja koje nudite.

prglas-logo-slogan-125x45pxProšla godina zanimljiva je jer smo postali izdavači internet magazina PRglas.com, jedinstvenog magazina u Hrvatskoj i regiji a koji struci Odnosa s javnošću i ostalim javnostima, donosi zanimljivosti iz svijeta odnosa s javnošću u Hrvatskoj i svijetu. Također, jedan od najpoznatijih hrvatskih gadget portala udjelio nam je povjerenje kada nam je povjerio kompletan redizajn logotipa i portala – iPortal-logona što smo izrazito ponosni.

Pred nama je kao i u svim branšama, jedno nesigurno i turbolentno poslovanje koje svakako nikome od nas ne daje osobitu nadu, no kako kažu svjetski komunikatori – kriza je izazov, i mi je također kao takvu prihvaćamo. IBS promocija nastavlja sa pružanjem super komunikacijskih usluga u 2014. i poziva sve vas koji ulažete u web i promociju da nam se obratite sa povjerenjem, jer zaista – ne postoji loša promocija, ali kad već ulažete u nju – neka bude odlična!

Ovim putem želimo se zahvaliti svim poslovnim partnerima koji su nam poklonili svoje povjerenje, zahvaljujemo im na odličnoj suradnji i prekrasnim prijateljstvima koje smo kroz posao izgradili i veselimo se daljnjoj suradnji na obostrano zadovoljstvo. A Vama dragi čitatelju, također želimo puno uspjeha u vašem poslovanju te poslovnim prilikama!

[author] [author_image timthumb=’on’]http://www.ibs-promocija.hr/wp-content/uploads/2013/02/matija-srketić.png[/author_image] [author_info]bacc.oec. Matija Srketić, direktor [/author_info] [/author]

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.